KERESSEN MEG!

Hajdu Zoltán misszió vezető

2081 Piliscsaba, Kálmán Király út 16.

+36 26 373 987 | +36 30 946-8970 | gondnok@lszh.org

Bankszámla szám: 11714006 -20302627

JÖJJÖN HOZZÁNK!
Adja meg adatait, és mi pár napon belül visszajelezünk önnek.
LSzH Alapítvány

LELKISZOLGÁLAT HÁZA ALAPÍTVÁNY

A házat a Lelkiszolgálat Háza Alapítvány üzemelteti.

Az alapítvány székhelye: 2081 Piliscsaba, Kálmán király útja 16.

Az alapító: BETHÁNIA C.E. SZÖVETSÉG

Az alapítvány besorolása: közhasznú szervezet Az Alapítvány szigorúan Bibliai alapokon áll. Missziói munkát támogat. Támogatása kiterjed keresztény egyházak, szervezetek tagjai és egyének közötti missziói tevékenységére, lelkimunkára, továbbképzésre. Kiterjed továbbá a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekre és a határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenységre is. Ennek érdekében támogatja az ehhez szükséges missziói telep(ek) létrehozását, és működtetését, melyek lehetővé teszik az alább felsorolt közhasznú feladatokat: - gyermek és ifjúság lelkigondozás, védelem - családsegítő lelki munka - idősek és magányosok lelkigondozása, segítése - a magyarországi etnikai kisebbségek közötti lelki munka - a határon túli magyarság közötti lelki munka evangéliumi zene, irodalmi, iratmissziói kiadványok készítése - fenti célokat megvalósít konferenciák és bibliaiskolai munkával kapcsolatos feladatok ellátásának és a lelkiszolgálat erkölcsi és anyagi támogatása.

Az Alapítvány keresztyén jellegű világi alapítvány. Önálló jogi személy, mely gazdálkodása során elért eredményét nem osztja fel, hanem azt az alapító okiratban meghatározott tevékenységre fordítja

Az Alapítvány kezelője és képviselője az 6 tagú kuratórium, mely áll a kuratórium elnökéből és négy kuratóriumi tagból. Az Alapítvány képviseletét a kuratórium elnöke látja el. A kuratórium felkért – és a felkérést elfogadott – tagjai:

Tóth Balázs elnök  1071 Budapest Damjanich utca 32. 3/7

Kiss András          1118 Budapest Budaörsi út 15.

Miklóssy József     1221 Budapest Késmárk u. 4.

Flikinger Jenő        2464 Gyúró Petőfi u. 66.

Hajdu Zoltán         4251 Hajdúsámson Vámospércsi u.53.

Szász János          1163 Budapest Cziráki u. 25.